DIN NESTE BIL? Denne FUV-en kan bli din for drøyt seks millioner.
DIN NESTE BIL? Denne FUV-en kan bli din for drøyt seks millioner.

Fullblods Ferrari-FUV:

Sjekk filmen med en historisk Ferrari

For første gang kommer en Ferrari med fire dører. Prislappen starter på 6,2 millioner og det er allerede lang venteliste.

Publisert

Ferrari sikter seg inn på øverste divisjon i SUV-markedet med sin nye Purosangue. Men dette er ikke en SUV. 

Ferrari kaller det heller en FUV - Ferrari Utility Vehicle. En sportsbil med god plass til både passasjerer og bagasje. Den har til og med rom for et par ski mellom baksetene. Perfekt når du skal ha med familien på påskeferie. 

Ikke noe skjermtroll

En ekte italiensk V12 sugemotor med 725 hestekrefter, firehjulstrekk og aktivt understell gjør at du kommer fram i tide selv om kjøreforholdene skulle bli dårlige.

Dette er ikke bilen for deg som liker mange menyer på store skjermer. Selv om det er mye avansert elektronikk i bilen er kjøreopplevelsen først og fremst organisk. 

Her skal du merke at du kjører. Alle viktige funksjoner sitter lett for hånden på rattet eller dashbordet.

Fullblods

Rune Brath hos importør Formula Automobile er storfornøyd med den nye hingsten på stallen. 

– Vi lover at denne kjører som en fullblods Ferrari selv om den har fire dører og god plass, forteller han.

Prislappen starter på 6,2 millioner og det blir fort penger av det når du setter deg i konfigurasjonmodus hos importøren. Her kan nesten alt spesialtilpasses dine ønsker og behov. Prisen på vår demonstrasjonsmodell endte på ca 6,8 millioner med vinterdekk og vanvittig kule felger.

Det ruller allerede én bil på norske veier og selv om ventelisten er på nesten to år skal det være mulig for norske kjøpere å få bilen høvelig raskt.