BEHAGELIG BUSS: De første bildene av det produksjonsklare interiøret i VW ID. Buzz vises nå.

VW ID.Buzz lanseres i morgen:

Her er de første interiørbildene

En av årets mest spennende nybillanseringer er bare noen timer unna. Ventetiden kan brukes til å se på de første bildene fra innsiden.

Publisert Sist oppdatert

De nye elbilplattformene åpner for nye biltyper og mer spennende design. Mange vil mene at Volkswagen utnytter denne muligheten maksimalt når de nå omsider lanserer ID.Buzz.

Motors kollegaer i svenske Vi Bilägare har allerede kjørt bilen. Det kan du lese mer om her.

1121 liter

Dette er en topp moderne elbil i minibussformat, men foreløpig bare med fem seter og et svært stort bagasjerom. Volkswagen oppgir 1121 liter med alle fem setene på plass.

Men det er selvsagt opp til taket, og forhåpentligvis med noen solide bagasjeromsbeskyttere på plass. En særdeles romslig familebil blir det uansett.

FARGERIKT: ID. Buzz vil komme i ulike spenstige fargekombinasjoner. Verdenslanseringen av modellen er i morgen kveld.
NY GENERASJON: Konseptutgaven av ID. Buzz sammen med første generasjon, som ble produsert fra 1950 til 1967 – og faktisk fram til 1975 i Brasil.

Effekten økt

Og – som mange har notert seg – den er også kraftig inspirert av den klassiske folkevognbussen.

Volkswagen Type 1 ble designet rett etter krigen, og kom på veiene i 1950 med luftkjølt hekkmotor på 25 hester. Nå er det batterielektrisk drift alt handler om, og effekten har økt med 179 hester, til 204.

Også firehjulsdrift

Men bakhjulsdriften har de felles. Inntil videre. ID.Buzz vil også komme med firehjulsdrift, slik plattformsøsknene Skoda Enyaq, Audi Q4 e-tron og VW ID.4 har.

Det vil også komme en varebil samtidig med personbilutgaven.

Den internasjonale lanseringen av ID.Buzz er i morgen kveld, 9. mars.