IKKE HELT SMADRET: Den kvinnelige sjåføren av den røde personbilen fikk bare mindre skader. Trailersjåføren fikk 189 dollar i bot.
IKKE HELT SMADRET: Den kvinnelige sjåføren av den røde personbilen fikk bare mindre skader. Trailersjåføren fikk 189 dollar i bot.

Brettet i to under trailer:

Overlevde med bare skrammer!

Bilen ble knust under en trailer, men den kvinnelige sjåføren klatret ut av vraket med bare noen skrammer.

Publisert

Ulykken skjedde på motorvei i den lille byen Mt. Vernon i staten Washington tirsdag. Og bildene som politibetjenten Rocky Oliphant tok på ulykkesstedet, har gått som en farsott på sosiale medier:

Ikke bare er bilen, en Nissan Altima, knust under diger trailer, men bakpartiet med hjul, aksling, bagasjerom og bakrute er brettet over baksetene – som det var et stykke papir.

Den 46 år gamle kvinnen som kjørte bilen, kunne klatre ut av vraket, med bare sårskader og skrammer.

Hun ble så kjørt til sykehus for kontroll, alt ifølge nettstedet autoblog.

Og hvis du fra bildet over tolker at bilen ikke var helt sammenklemt, så er det altså tatt mens traileren var i ferd med å bli løftet opp og bort fra vraket.

Bilføreren lå bak en trailer som bremset, men da hun dempet farten, ble bilen smadret av en annen trailer som kom bakfra i for stor fart til å bremse opp.

Denne traileren klemte personbilen inn i traileren foran, før bakpartiet foldet seg og den lille bilen havnet under traileren.

OPPRYDNING: Her løftes traileren vekk fra vraket.
OPPRYDNING: Her løftes traileren vekk fra vraket.

Ulykken skjedde på en bro, og trafikken ble stoppet i begge retninger da det oppstod bevegelser i brolegemet som igjen førte til at traileren beveget seg – før kvinnen var reddet ut av bilen.

– Politibetjenten som kom først til stedet, fryktet det verste. Da han meldte fra, beskrev han det som en ulykke med tilsynelatende fatalt utfall. Men da han fikk beveget seg rundt på ulykkesstedet, hørte han plutselig en stemme fra bilen som ba om hjelp, sier politibetjenten Rocky Oliphant, som tok bildene du ser over.

Sjåføren av traileren fikk en bot på 189 dollar for å ikke ha holdt tilstrekkelig avstand til bilen foran.

PS: Nissan Altima har vært en bestselgende modell i USA, men selges ikke i Norge. Toyota Camry er kanskje den mest sammenliknbare modellen som du finner på norske veier.