OPPGRADERES: Bedre rekkevidde og høyere effekt i Opel Mokka.

Større batteri i Mokka:

Opels viktigste får kraftig forbedret rekkevidde

Opel Mokka er tidlig ute med batteripakken som kommer i alle de nye elbilene fra Stellantis-konsernet.

Publisert

Med en ny batteripakke på 54 kWt og en rekkeviddeøkning fra 338 til 406 kilometer, får Opels viktigste modell et etterlengtet løft. Nå er den oppe på et nivå der rekkevidden ikke lenger er et minus i en stadig tøffere konkurranse.

Forbedret

Heller ikke manglende motoreffekt kan nå brukes mot Mokka. Ny motor gir 156 hester. Det er litt færre enn de fleste, men viktigst: Langt flere enn du trenger – selv med last.

Da sitter vi igjen med klassens kanskje mest komfortable småbil, forbedret på to viktige områder. Her kan du lese vår test av Mokka.


KOMFORT: Instrumentpanelet, kalt Pure Panel, bidrar til at Mokka har småbilklassens nest beste komfort, etter vår mening – bare slått av Mazda MX-30.

Ny optimisme

Mokka har vært den viktigste modellen for Opel i Norge dette året, uten at vi dermed kan kalle den en suksess. Ved utgangen av november lå Mokka på 43. plass på registeringslistene. Forventningene var høyere. Men den nye batteripakken og motoren gir grunn til optimisme.

Rekkevidde

– Oppgraderingen Mokka Electric nå får, vil selvsagt gjøre den ytterligere attraktiv i det norske markedet, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen, Reidar Holtedahl.

Samme batteripakke og motor vil vi også se igjen på en rekke kommende modeller fra det store Stellantis-konsernet, i første omgang Opel Astra og Peuget 308.