FØRST UT: Skodas første helelektriske modell, Skoda Citigo E, kan nå reserveres.

Den første av to elbilnyheter kan reserveres:

Nå har Skoda skrudd på strømmen

Mens vi venter på Skodas andre helelektriske modell, kan den første nå reserveres: Lille Citigo E lanseres i mai.

Publisert Sist oppdatert

Skoda har omsider hengt seg på strømmen. I løpet av kort tid kommer merkets to første elbiler på markedet.

I første omgang lille Citigo E, som naturligvis er bygd på den fossile Citigo, som igjen er en VW Up med Skoda-emblemer.

Altså ingen rendyrket elbil, men en smart og smidig bybil – som absolutt vil nå et stort publikum hvis Skoda holder det de lover:

Gunstig pris og 260 kilometers rekkevidde. Modellen kan nå reserveres.

Les også: Tsjekk den elbilen!

Krever reservasjon

– Dette har vi gledet oss til lenge. Den elektriske versjonen av Citigo dekker de hverdagslige behovene til veldig mange av våre kunder og norske bilister generelt, sier Thomas Meiner, direktør for Skoda i Norge.

– Vi forventer derfor stor interesse for denne bilen, og ser at en reservasjonsløsning må til for å ivareta kundene våre på best mulig måte, sier han.

Og han har mer å glede seg til.

Allerede i juni åpner reservasjonsløsningen for Skoda Vision iV, som er bygget på VAG-konsernets nye elbilplattform.

Les også: Salgsrekord for Tesla Model 3

Firehjulsdrift og hengerfeste

Den kommer først som SUV, senere i en kupeutgave. Rekkevidde på inntil 500 km. og mulighet for firehjulsdrift og hengerfeste er spennende signaler til det norske markedet.

SPENNENDE: Skoda Vision er konstruert som elbil fra grunn av, og blir Skodas tunge satsing i segmentet. Denne kan reserveres i juni.

– Modellen skal være god på alt Skoda er gode på i dag. Plassutnyttelse, smarte løsninger, mye utstyr, firehjulsdrift, hengerfeste og at vi leverer på kundens forventninger om «value for money». Det er klart vi har veldig store forventninger, sier Meiner.