ALT-I-ETT: Radisson Blu Resort Trysil har fabelaktig beliggenhet og nesten alle fasciliteter.

Hotelltesten: Radisson Blu Trysil

Nesten perfekt familieidyll

Endelig et hotell som har tatt familiekonseptet på alvor. Kjempefint bassengområde, egen bowlingbane og arkadehall, og skiheisen rett utenfor døra – Radisson Blu Resort Trysil har noe for alle. Men gratis er det ikke.

Publisert Sist oppdatert

Hotellsjekken Trysil Radisson Blu

82 poeng

Pris: 3190 kroner for en natt i en 46 kvm Deluxe leilighet (plass til 5), inkl. frokost og gratis adgang til treningsrom og basseng Radisson Blu Resort Trysil, Hotellvegen 1, 2420 Trysil, ladestasjon

Beliggenhet 10/10

Super beliggenhet med ski inn/ski ut.

Rom 8/10

Lyst og romslig rom. Balkong. Hyggelig utsikt rett ut mot skiheisen og Trysil sentrum. Ekstra plass til vinterklær og alpinutstyr, og et pluss for tørkeskap til våte klær, et lite kjøleskap og produkter på badet. Minus for møblene, som ikke var gode å sitte i. Tamt interiør.

Standard 9/10

Hotelletanlegget ligger fint i terrenget rett ved skiheisen. Pent og innbydende design. Den innvendige standarden er gjennomgående god med smarte løsninger, men den relativt enkle innredningen trekker litt ned. Ikke veldig fancy. Likevel oppleves det trivelig og hyggelig å være gjest her.

Senger 6/10

Supergode madrasser og deilig sengetøy. Men fiberdynene var veldig varme og pustet dårlig, så vi våknet en del ganger av å enten være for varm under dyna, eller fryse med dynen trukket av.

Frokost 7/10

Stort hotell med mange som skal mettes, ja, men dette var litt skuffende. Bordene var helt bare uten bestikk og servietter, så vi fikk litt taverna-på-åttitallet-følelse. Mange halvtomme fat med pålegg, lite flid i danderingen på fatene. Automatkaffe og juice fra konsentrat. Butikkbakte bakervarer. Et pluss for varmrettene og speileggene.

Bad 9/10

Stort og fint bad. Gode produkter. Dusjhjørne. God plass til oppheng av håndklær. Et lite minus for litt liten plass til å plassere toalettsaker rundt vasken.

Fellesområder 10/10

Hyggelige fellesområder, tre restauranter med variert mat pluss et loungeområde med bar. Bowlingbane med Arkade, SPA-avdeling, treningsrom og stort bassengområde med fire basseng. Lekeområde for de aller minste, og med en god sofa for mor eller far.

Renhold 7/10

Rent bad. Rent rom, med unntak av noen flekker i sofaen og på gulvet (og en liten flekk på madrassen på veggsengen). Litt slitasje, blant annet løsnet maling langs den ene veggen. Garderobene ved bassengene var rene og delikate, fellesområdene likeså.

Valuta for pengene 7/10

Det koster å feriere på Radisson Blu Resort Trysil. Med unntak av bassengområdet, treningsrommet og parkeringen er ingenting gratis. Vis a vis hotellet ligger en nærbutikk, så mulighetene for å spare inn litt på matbudsjettet er der.

Radisson Blu Resort Trysils store styrke er familieprofilen og beliggenheten.

Hvor mange hoteller har ikke skuffet barna med sine «aktivitetsrom», hvor alt som finnes er en tv med dvd-spiller og et vaklende bordtennisbord med bare én racket. Eller trange bassenger.

På Radisson Blu Resort Trysil er tilbudene mange og plassen god.

VINTERIDYLL: Radisson Blu Resort ligger sentralt plassert på Trysil.

Bassengområdet er egentlig et mini-vannland med tre bassenger, jacuzzi og surfebølge.

Hovedbassenget har massasjedusj, motstrømsområde og eget dyptvannsområde med klatrevegg. Et par timer gikk fort. Etterpå var det deilig å gå tilbake til en romslig garderobe, og ta en dusj et stykke unna naboen.

Vegg i vegg ligger et bowlingsenter med åtte baner, så vi booket en bane på veien opp til rommet – og da var planene for resten av kvelden i boks.

Hotellet har tre restauranter å velge i mellom, med god variasjon i spisetilbudet.

Vi spiste lunsj på italienske La Piazza og fikk servert supergod pizza. Brasseriet serverer a la carte meny, så det passet oss godt til middag.

Neste gang lar vi barna bestemme og prøver amerikanske burgere på Dineren i kjelleren ved bowlinghallen. 

ROMSLIG: Stua er romslig og har god utsikt.

Vi hadde booket en Deluxe leilighet på 46 kvm med eget soverom, sovesofa og veggseng. Noe slitasje her og der, men et lyst og hyggelig rom med balkong rett ut mot slalåmbakken.

Innredningen var av det litt enkle slaget. Rommet var tilrettelagt for en familie som skulle kjøre slalåm, med tørkeskap og god plass til klær og skiutstyr. Det er tydelig at vi bor på hotell og at det ikke er lagt opp til selvhusholdning.

BARE NESTEN: Supergode madrasser og sengetøy, men selve dynene er ikke all verden…

Når alle måltidene må spises på restaurant blir det fort et ganske kostbart opphold, men de tilbyr pakker med halvpensjon hvor man kan spare inn litt.

Vi likte ellers godt at man ikke måtte ut av bygget for å bruke hotellets fasiliteter, men alt var på et sted.

Vi kommer gjerne tilbake - må bare spare litt først!

(Testet av Motor-redaksjonen april 2017. Ingen vet at vi tester hotellet under oppholdet)

FINE GREIER: Badet er fint og med god plass, bortsett fra akkurat her, rundt vasken.