KAMUFLASJEHEIS: Nei, det er ikke bokhyller…
KAMUFLASJEHEIS: Nei, det er ikke bokhyller…

Hotelltesten: Hotell Absalon, København

Greit nok

Fine bilder på nettet og tilsynelatende mange fornøyde brukere gjorde at vi ville teste hotell Absalon.

Publisert Sist oppdatert

Hotell Absalon København

72 poeng

Pris: 1400 kr (norske) for en natt i standard dobbeltrom, inkl. frokost. Hotel Absalon Helgolandsgade 15, København www.hotel-absalon.dk

Beliggenhet 8/10

Fin og sentral beliggenhet, 10 minutters gange fra Tivoli. Mange hoteller rundt. Litt usjarmerende område med mange hoteller. Opplevdes ikke så autentisk Københavnsk, akkurat.

Rom 6/10

Veldig hyggelig rom, men veldig lite! Utsikt til bakgård og en liten koselig minigolfbane. Kaldt på badet, ikke klimaanlegg.

Standard 7/10

Eldre hotell som er renovert og pusset opp for få år siden, og interiøret gir et pent inntrykk. Veldig lytt, ikke klimaluftanlegg. Med vinduet åpent om natten ble vi vekket 06.30 av søppeltømming. Ikke restaurant. Ikke sykkelutleie.

Senger 5/10

Hard og kort seng. Godt sengetøy, men bare to små puter.

Frokost 8/10

Relativ enkel frokost, med litt begrenset utvalg. Men godt brød, gode råvarer, og nykokt kaffe i kanne på alle bordene. Juice fra konsentrat trekker ned.

Bad 6/10

Lite. Ikke varmekabler i gulvet. Ikke produkter i småflasker, men deilig såpe på dispenser, raust med håndklær. Dusj i badekar. Savnet bodylotion.

Fellesområder 8/10

Hyggelige fellesområder. Litt slitt preg. Gangene var veldig trange og uoversiktlige.

Renhold 8/10

Generelt rent og pent både på rommet, badet og i hotellet ellers. Trekker litt for naboens matrester som sto ute i gangen under hele oppholdet vårt.

Valuta for pengene 7/10

1400 kroner for en natt inkludert frokost er en helt grei pris for det du får på Absalon.

Hotell Absalon ligger i nærheten av Tivoli og Vesterbrogade. Et godt utgangspunkt for Københavns pulserende liv.

Vårt førsteinntrykk ble litt ødelagt av veiarbeid i gaten utenfor, men så snart vi kom innenfor var både resepsjonsområdet og loungen hyggelig. Interiøret er pent, men fargevalget litt skarpt.

Vennlig personale og god service, men litt skuffende at det ikke var mulig å få noe å spise da vi ankom om kvelden.

Selve rommet var pent og rent og standarden helt ok. Fint interiør, og godt med speil gjorde at det bittelille rommet opplevdes litt større enn det var. Men for å plassere kofferten på stativet måtte vi sperre døren, og det er ikke ok med tanke på brannsikkerhet. Det var også veldig lytt, og døren slo hver gang dører til andres rom ble åpnet. Sengen var for kort og for hard etter vår smak.

Beliggenheten nær Tivoli er et pluss, og for de som vil gå på restaurant eller bar i trendy Kødbyen er hotellet perfekt plassert.

(Hotellet ble testet i mars 2017. Ingen vet at vi tester hotellet under oppholdet)