Logo av Tesla
NED IGJEN: Nå blir prisene ved Teslas Superchargere redusert igjen. Foto: Tomm W. Christiansen
Snur etter protester:

Tesla setter ned ladeprisen igjen

Kort tid etter at Tesla skrudde opp ladeprisene på sine Superchargere, justeres prisene noe ned igjen. I Norge går prisen fra 1,86 til 1,70 kroner pr kWh.

Del denne artikkelen

Nettstedet Electrek.co, anerkjent som et av de mest oppdaterte på nyheter rundt Tesla, skriver tirsdag at selskapet reduserer Supercharger-prisene med omlag 10 prosent på global basis etter tilbakemeldinger fra kundene.

Tesla varslet sist uke en prisstigning på opptil 33 prosent i enkelte markeder (blant annet det norske), og har fått blandet respons.

Mens Electrek skriver om en del sinte reaksjoner, har det også vært nok av dem som påpeker at Supercharger-kostnaden fortsatt er høyst overkommelig.

Som en leser skriver til Motor:

«Prisøkningen innebærer at Tesla-eiere må regne betale mellom 2 og 4 kr per mil når de benytter Teslas superladere (mot normalt 1-2 kr/mil når de lader hjemme). Økonomisk betyr det nesten ingen ting for Tesla-eierne, men i praksis vil det trolig medføre bedre ladekultur og redusere/eliminere køproblematikk på ladestasjonene.»

Oppdaterte Supercharger-priser finner du her.

Tips fra NAF
Lurer du på hva slags elbil du skal velge?
Finn elbilen som passer for deg

NAF har samlet elbilene som finnes på markedet og som kommer i nær fremtid i en egen elbilguide. Sett dine kriterier og sjekk hvilken elbil som passer for deg.