NYE VERSJONER: Volkswagen ID.4 får nå nye priser og utstyrspakker.
NYE VERSJONER: Volkswagen ID.4 får nå nye priser og utstyrspakker.

Lanseringsmodellen utsolgt:

Ny kampanje på ID.4 – her er priser og utstyrsversjoner

Mens lanseringsmodellene av ID.3 fortsatt er til salgs, melder Volkswagen at det er stengt for bestilling av lanseringsmodellene av ID.4. Nå kommer en ny kampanje.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding skriver Volkswagen at lanseringsmodellene ID.4 1st og ID.4 1st Max har vært en stor suksess, og at det nå er stengt for bestilling av bilene som har vært tilgjengelig i et begrenset produksjonsvolum.

Samtidig ser vi at Volkswagen-forhandlere i Norge fortsatt har tilsvarende lanseringsmodeller av ID.3 til salgs. Denne kampanjen varte i utgangspunktet til 16. juli i fjor.

ID.3-salget har neppe svart til forventningene, noe de ferskeste registreringstallene underbygger.

Sju ulike modeller

Signalene fra Volkswagen er uansett at det er stor etterspørsel etter ID.4. Derfor tilbyr de nå sju ferdigspesifiserte modeller me to ulike batteripakker i prisspennet 360.000 til 509.000 kroner.

Dette er spesifikasjoner og priser (eks frakt og levering):

  • City, Pure Performance 52 kWt, 170 hester: 360.000
  • Style, Pure Performance 52 kWt, 170 hester: 400.000
  • Life, Pro Performance 77 kWt, 204 hester: 416.000
  • Business, Pro Performance 77 kWt, 204 hester: 451.000
  • Family, Pro Performance 77 kWt, 204 hester: 461.000
  • Tech, Pro Performance 77 kWt 204 hester: 490 000
  • Max, Pro Performance 77 kWt 204 hester: 509.000

Disse bilene blir levert norske kunder i månedsskiftet mai-juni. Lanseringsmodellene, ID.4 1st og ID.4 1st Max blir levert i løpet av mars

Adaptiv fartsholder

Innstegsmodellen City får blant annet følgende som standard: LED-lykter, 18-tommers lettmetallfelger, samt førerassistentsystemene «Front Assist» og «Lane Assist».

Adaptiv fartsholder, med kollisjonsbeskyttelse, tretthetsvarsling og bremse- og svingassistent for møtende trafikk når kjørebanen krysses, er også inkludert.

GÅR UNNA: Bestillingene av ID.4 har gått svært bra, i følge Volkswagen. Lanseringsmodellene er nå sluttprodusert fra fabrikken.
GÅR UNNA: Bestillingene av ID.4 har gått svært bra, i følge Volkswagen. Lanseringsmodellene er nå sluttprodusert fra fabrikken.

Nøkkelfritt

Style inkluderer en designpakke med blant annet den karakteristiske lyslisten i grillen, tresoners klimaanlegg, variabelt bagasjeromsgulv, ryggekamera og nøkkelfritt system.

Pro Performance kommer i fem utgaver med den største batteripakken. Alle har varmepumpe for kupé og batteri som standard.

ID.4 Life vil ha tilsvarende standardutstyr som City, med infotainmentpakke og komfortpakke inkludert. Businessmodellen vil gi mulighet for interiøroppgraderinger, og inneholder både designpakke og førerassistentpakke.

LIK ID.3: Interiøret i ID.4 likner det vi kjenner fra ID.3, og skiller seg kraftig fra teknisk nærmest identiske Skoda Enyaq. Her er interiøret i versjonen 1ST.
LIK ID.3: Interiøret i ID.4 likner det vi kjenner fra ID.3, og skiller seg kraftig fra teknisk nærmest identiske Skoda Enyaq. Her er interiøret i versjonen 1ST.

Utstyrsversjonen Family vil utover dette få panoramaglasstak og varme- og støyisolerende glass i sideruter og bakruten, samt tresoners klimaanlegg.

Ny billigmodell

Tech vil i tillegg få blant annet head-up display og navigasjonssystemet «Discover Max» med 12-tommers skjerm.

Toppmodellen Max toppes med sportsinteriør, progressiv styring og adaptivt understell.

På et senere tidspunkt vil Volkswagen også lansere en ny og rimeligere innstegsmodell med noe mindre motoreffekt.