BUFFET OG DELIKATESSER: Café Izabela kombinerer matservering med en liten butikk med utenlandske spesialiteter.
Veimat-testen 2017: Café Izabela, Ølensvåg
Så mye du vil
Café Izabela er både en butikk med utenlandske matvarer på glass og flaske, og en enkel kafé med buffet. Du forsyner deg så mye du vil for 159 kroner, og alt skal være hjemmelaget fra bunnen av.
Café Izabela langs E134 mellom Haugesund og Ølen, Bjoavegen 180, 5582 Ølensvåg.
1 minutt å gå til ladestasjon.
Førsteinntrykk
6/10
Kombinasjon av matbutikk og en liten kafé som er nyoppusset og ordentlig, men buffeten ser litt stusslig ut.
Meny
6/10
Bare buffet. Spis så mye du vil for 159 kr.
Smak
5/10
Litt smakløst, ikke så godt, og maten er bare halvvarm.
Pris
9/10
Spis så mye du vil, både middag, dessert og utenlandske søtsaker for 159 kroner er en bra pris, selv om utvalget av middagsretter ikke er så stort.
Service
8/10
Alminnelig hyggelig service. Du forsyner deg selv.
Barnevennlig
7/10
Barnestoler. Lett for barn å forsyne seg av buffet. Gele og ferdigstekte pannekaker. Lite boltreplass.
Hjemmelaget
10/10
Alt skal være laget fra bunnen av på kjøkkenet.
Drikke
7/10
Vann og saft i en mugge. Et par sorter brus og juice. Kaffe i kapsler og litt ulike teer.
Renhold
6/10
Rent og ryddig, men mat som står fremme og bare halvveis dekket av plast gir et litt uryddig inntrykk.
Toaletter
6/10
Litt rufsete. Bare kaldt vann i kranen. Noen har gjort det beste ut av det med kult tapet og dekor.
Det er står tre varmepanner med panert fisk, kyllingfrikassé, stekte poteter, kjøttkaker og kjøttboller langs veggen.
I tillegg kan du ta for deg av noen slags salater, ost, frukt, kaker, gelé og pannekaker.
Den panerte fisken er så tørrstekt at det er umulig å vite hva den har vært i levende liv.
Kyllingfrikasseen med en svak smak av kokosmelk er saftig og for så vidt grei, men det er ikke mye smak i den.
Kjøttbollene er krydret, men også veldig mye spedd og servert i en lys sjysaus som er forferdelig salt. Stekte potetskiver er godt, men de er ikke varme.
Pastasalaten består av pastaskruer, grønne erter og pølsebiter og smaker lite. Ertesuppen er tynn, men ikke så verst, men den ville ha vært bedre om den hadde vært varm.
De ferdig oppskårne salatgrønnsakene er slappe og har nok stått en stund. Det hjelper lite at alt av salater er dekket med plastfolie.
Dessertbordet består av eplekake, sjokoladekake, lefser, kremkaker, men også litt frisk frukt. Melonen er akkurat på tampen til å bli sur.
(Testet av Motor juni 2017. Ingen vet at vi tester når vi er på besøk.)