ANNONSØRINNHOLD

JUICE BOOSTER 2: Strøm overalt med en «take away» ladestasjon

Når en vanlig ladestasjon blir mobil og forener alle ladestøpsler i ett.

Publisert Sist oppdatert

Med lengre rekkevidde på elbilene, vil flere brukere legge ut på lengre turer. Dette er svært gode nyheter for elektrisk mobilitet, og en håndgripelig virkelighet i Norge, det mest «elektrifiserte» landet i verden.

Det er imidlertid fortsatt noen begrensninger som hemmer brukeropplevelsen, og som noen ganger kan forårsake «rekkevidde-angst». Oppdelingen av operatører i ladenettverket, som gjør det vanskelig å administrere reservasjoner og betalinger, eller kø ved visse ladestasjoner og til visse tider med stor etterspørsel, er problemer førerne møter i hverdagen.

Elektrisitet er overalt – og det som er viktig her, når vi snakker om elektrisk mobilitet, er å gjøre den tilgjengelig for brukerne. Med denne overbevisningen presenterer det sveitsiske multinasjonale selskapet Juice Technology sin JUICE BOOSTER 2, en bærbar ladestasjon basert på tre grunnleggende pilarer: fleksibilitet i ladeprosessen, kvalitet og sikkerhet.

Mer enn bare en lader

«Flaggskipet» til Juice Technology, ledende produsent av bærbare ladestasjoner siden 2014, og som akkurat har kommet til Norge, er ikke bare en enkel lader for elbiler. Den gir servicen og sikkerheten til en vanlig ladestasjon, men med den store fordelen at den kan lade bilbatteriet ditt hvor som helst der det er en stikkontakt, det være seg for husholdning eller industriell.

Derfor har apparatet et type 2-støpsel som kobles til bilen på den ene siden, og på den andre siden kan du velge mellom flere forskjellige støpsler. Det brede adaptersystemet gjør strømmen tilgjengelig over hele verden og i alle stikkontakter. En funksjonalitet som kurerer «rekkeviddeangsten», og som setter en stopper for en av de minst intuitive tingene ved å kjøre elbil: å ikke vite hvor mye du skal lade på grunn av ulike strømeffekter på de ulike ladestasjonene.

Fleksibilitet: et ladepunkt hvor enn du reiser JUICE BOOSTER 2, som også er veldig lett i vekt, gir enkeltfaset til trefaset lading, fra 1,4 til 22 kW, med opptil 32 ampere, noe som gjør at bilen kan fullades på 3–4 timer under egnede forhold.

Allsidighet og tilpasningsdyktighet i ulike situasjoner er også en stor fordel, da den i tillegg til å brukes som en bærbar ladestasjon også kan brukes som en veggmontert ladestasjon med vanlig ladekabel for offentlig lading.

Den har også en innebygget elektronisk RCD (residual current circuit breaker). Den innebygde beskyttelsesfunksjonen mot DC og AC reststrøm betyr at det ikke er behov for dyr FI B i hjemmet.

Kvalitet og sikkerhet, to kjennetegn for JUICE BOOSTER 2

Apparatet, eller kontrollsenteret, til JUICE BOOSTER 2 inneholder alle sikkerhets- og kommunikasjonsfunksjoner. Den er lett i vekt for å sikre komfortabel håndtering – og derfor laget av aluminium, som samtidig gjør den motstandsdyktig mot støt og passerende biler som veier mer enn 3 tonn. I tillegg er den ikke bare sprut- og støvsikker, men også helt vanntett i henhold til IP67.

Kvaliteten går også hånd i hånd med en annen av de viktigste kjennetegnene: sikkerhet. Tilkoblingen, JUICE CONNECTOR, har en innovativ utførelse inspirert av luftfartsteknologi, som gir intelligent strømkontroll takket være automatisk adapter-gjenkjennelse. I tillegg vil den integrerte teknologien slå den av umiddelbart ved farlig AC- og DC-feil. Kontinuerlig overvåking av jordlederen gir beskyttelse av apparatet, og er dets beste livsforsikring.