ENKELT: Med Easy Park integrert blir det enklere å parkere med Polestar 2.

Glem betalingsløsning og smarttelefon:

Polestar 2 får integrert parkerings-app

Polestar og EasyPark har utviklet en parkerings-app som er lagt inn i bilens infotainmentsystem.

Publisert

Du har kanskje opplevd det selv:

Nedlasting av en eller annen parkeringstjeneste med tilhørende betalingsløsninger. Ikke alltid så enkelt, og uansett noe du burde ha tenkt på før.

I Polestar 2 kan denne tjenesten fra EasyPark nå legges inn som en integrert app. Denne er tilgjengelig for nedlastning i områder hvor EasyPark er tilgjengelig.

Det gjør det mulig å betale for parkering i områder administrert av EasyPark, uten å bruke betalingsautomat eller smarttelefon.

– Sammen har vi utviklet en meningsfull bil-app som tilfører reell verdi. Den gjør rett og slett livet lettere, sier Polestar-sjefen Thomas Ingenlath.

BYVENNLIG: Det kan fort bli litt knoting med mobil og betalingsløsning når man skal parkere på regulerte områder. Polestar og EasyPark gjør det enklere.

Automatisk stopp

Du kan selvfølgelig søke deg fram til det mest relevante EasyPark-området du ønsker å parkere i. Og appen har en autostop, som automatisk avslutter parkeringen når bilen forlater parkeringsplassen.

Dette sikrer at brukeren slipper å avslutte parkeringen aktivt, og kun betaler for tiden bilen faktisk står parkert.

Framtidsrettet

- Samarbeidet med Polestar er veldig spennende, og sammen ønsker vi å kunne tilby framtidsrettet parkering. Vi tror våre brukere vil sette pris på det sømløse brukergrensesnittet som integreres med appen vår, sier Johan Birgersson, administrerende direktør i EasyPark Group.

EasyPark er den mest populære parkerings-appen i Europa med over 10 millioner brukere.

Den kan brukes til å betale for gateparkering og parkering i åpne og lukkede parkeringshus i over 2.000 byer i 20 land i Europa.