RIMELIG DESIGN: Motel L ved Globen i Stockholm satser på den nye hotelltrenden; bo billig og bra, med store fellesarealer og små, men gode rom. Foto: Philip Laurell/Motel L

Hotellkupp

Bo bra i Stockholm for under 1000-lappen

Stockholm er en av verdens dyreste hotellbyer, men vi har funnet designhotellene hvor du bor godt til en bra pris.

Publisert

DET ER DYRT å bo på hotell i Stockholm, det skyldes blant annet mangel på kapasitet, særlig i ukedagene. Selvsagt har det vært mulig å finne billige rom, men da er kvaliteten blitt deretter. Men de siste par årene er noe skjedd.

10 trivelige overnattingssteder

Nå kan du nemlig bo på fine designhoteller med gode senger og god (uformell) service til under 1000-lappen. Det hele startet med Story Hotel i Riddargatan som med sine kule (små) rom og store fellesområder, endelig kunne tilby det viktigste ved et hotellopphold til god kvalitet; nemlig seng, dusj, stil og en hyggelig uformell atmosfære. Trenden er internasjonal, små rom, gode senger, kult design, fine fellesområder.

SOV GODT: Til en god pris. Motel L er ett av flere hoteller i Stockholm som tilbyr overnatting til under 1000-lappen.

10 historiske puber i Storbritannia

Flere kommer til
Det siste av disse overnattingsstedene er Motel L som ligger ved Globen. Det går kollektivtransport rett utenfor døren, og T-banen tar deg til sentrum på 15 minutter. Søsterhotellet til Story Hotel Riddargatan, Story Hotel Signalfabriken er et annet. Også det ligger litt utenfor sentrum, men med kollektivtransport i kort gangavstand.

Bli med Motors reiseklubb til Wien

FARGERIKT: Lyse og fargerike rom på Motel L. Foto: Philip Laurell/Motel L

Sentralt
Vil du bo inne i byen kan du foruten Story Hotel Riddargatan sjekke ut HTL-hotellene. Selv om prisene varierer etter etterspørsel må du nok litt over 1000-lappen i sentrum. Når kjeden Generator Hostels åpner i Stockholm neste år blir konkurransen enda tøffere om pris- og kvalitetsbevisste hotellgjester.