Fra konsertsalen Musikverein i Wien. Det henger store lysekroner i taket. Orkesteret er samlet. Det er mye folk i salen.
Wien er kjent for klassisk musikk, og vi skal naturligvis på konsert i Musikverein. Foto: Enjoy Travel
27. -30. mai 2016

Wien – musikkens by

Bli med på en langhelg til vakre Wien, en av Europas vakreste byer og ikke minst musikkens hovedstad.

Del denne artikkelen

27. -30. mai 2016
Med sin flotte beliggenhet ved Donaus elvebredder, tiltrekker byen seg et stort antall turister fra hele verden. Vi bor på Falkensteiner Hotel am Schottenfeld, med gangavstand til handlegater og attraksjoner.Volksgarten i Wien er en flott anlagt park med store, sirlige blomsterbed. I bakgrunnen ser man flere av Wiens historiske bygninger og deler av byen.Volksgarten i Wien er et flott anlagt parkområde i den indre bydelen.

Byens flotte severdigheter oppleves på vår byrundtur, og fra konserthuset Musikverein nyter vi tonene fra Mozart og Strauss’ kjente verker. Vi skal også på en spennende heldagsutflukt langs Donaus elvebredder, hvor det blir både sightseeing, båtreise på Donau og en lett sykkeltur i vakre omgivelser. Denne reisen er krydret med uforglemmelige opplevelser!
En turleder fra Enjoy Travel er med på hele reisen.Elvebåten MS Wachau på elven Donau. Elven er smal, og på elvebredden på den andre siden ligger flere hus. På denne siden av elven blomster et vell av gule løvetann.Vi reise med båt på Donau, og det blir mulighet for å sykle langs elvebredden.

Pris for NAFs medlemmer (medlemsnummer oppgis) kr. 8 995,- per person i delt dobbeltrom  (ordinærpris: 9 995,-). Tillegg for enkeltrom kr. 1 195,-.

For mer informasjon og bestilling, ring 40 61 40 40 eller se programmet på Enjoy travel. Begrenset antall plasser.

Prisen inkluderer:

  • Flyreise t/r Oslo Lufthavn - Wien
  • 3 netter på Falkensteiner Hotel am Schottenfeld
  • Klassisk konsert med Vienna Mozart Orchestra
  • Byrundtur i Wien med kjente severdigheter
  • Heldagsutflukt til Krems, Dürnstein og Melk inkludert sykkeltur og elvebåt på Donau
  • To lunsjer og en middag (ekskl. drikke)

Velkommen!