Se filmen!

BMW setter ny luksus-standard

Foreløpig er dette en konseptbil, men den gir en klar forsmak på hva som venter når BMW 8-serie Coupé setter hjulene på norsk asfalt neste år.

Publisert

Bilen, som blant annet skal ta opp konkurransen med Mercedes S-klasse Coupé, ble avduket i helgen under årets Concorso d`Eleganza Villa d`Este ved Comosjøen i Italia.

– BMW Concept 8 er framtid, fortid, form og følelser i skjønn forening. Her blir det mye luksus og eleganse kombinert med kjøreglede når vi lanserer bilen neste år, sier Marius Tegneby, som er kommunikasjonsdirektør i BMW Norge.

Les også: Slik blir BMW neste 100 år

– Første generasjon BMW 8-serie, som kom på 1990-tallet, er blitt en klassiker blant BMW-entusiaster. Når bilen nå vekkes til live igjen, markerer det samtidig starten på den største modelloffensiven i BMWs historie.

Denne bilen viser hvordan BMWs nye designfilosofi.

Den spesielle grillen og de smale laserlyktene bidrar sterkt til det sportslige preget. Flere av de nye bilene til BMW vil hente inspirasjon fra denne 8-serie i årene framover.

Hva slags motorisering 8-serie Coupé vil få, sier fabrikken foreløpig ikke noe om. I tillegg til mer tradisjonelle motorer, vil vi ganske sikkert også få se en ladbar hybrid.

Les også: BMW på en ny, spennende måte

Prisen?

BMW sier heller ikke noe om den, men vi tipper fra rundt 1,3 millioner og oppover.