Lexus LS500
ÅRETS LUKSUSBIL? Lexus overgår seg selv når de lanserer LS500 i 2018. Men prisen starter på 1,5 millioner, så det er dessverre ikke en bil for alle. Foto: Lexus
Nye biler som lanseres i 2018:

Ikke SUV og ikke el? Her er de andre nybilene som kommer

Du er unnskyldt hvis du et øyeblikk skulle tro at det ikke lages annet enn elbiler og SUV’er nå for tiden. Men jo, det er andre biltyper på vei ut av fabrikkene. Her er modellene som ventes i 2018.

Del denne artikkelen

Les også: Her er elbilene som kommer i 2018

…og dette er de nye SUV'ene som er på gang

Audi A1 debuterte på Genève-utstillingen allerede i 2010. Audis minste bil er dermed overmoden for utskifting. Vi tipper bilen blir vist i Genève i begynnelsen av mars, med lansering før sommeren.

Audi A8 er fabrikkens nye flaggskip som kommer til Norge i januar 2018. Audi påstår at denne bilen kan kjøre helt selv i bytrafikk når myndighetene tillater det. Prisen er ennå ikke klar, men vi snakker om fra omkring en million kroner.

Audi A8Audi A8

Audi A6 er også klar for fornyelse litt senere på året i 2018.

BMW X2 er en helt ny modell fra BMW. En mellomting mellom en SUV og flerbruksbil, som kommer første kvartal 2018.

BMW X2Nye BMW X2

Citroën C4 Cactus skal følge opp suksessen fra lille Cactus. Nytt spennende design og kule farger skal trekke til seg et yngre publikum.

Citroën Berlingo personbil. Som varebil har denne bilen vært en suksess i Norge. Nå skal den presenteres som en svært praktisk personbil med stort bagasjerom og en gunstig pris.

Ford Focus i ny utgave kommer i salg til sommeren. Bilen vises offisielt allerede i februar og blir litt mer eksklusiv enn dagens utgave.

Kia Ceed kommer i ny utgave i mai. Den mest spennende utgaven er stasjonsvognen, som kommer først til høsten. Legg merke til det nye navnet Ceed i stedet for cee´d.

Kia Picanto er en av de mest populære småbilene i Norge. En helt ny utgave, som kanskje ikke ser veldig ny ut, kommer i salg ved årsskiftet. Pris fra rundt 160.000 kroner.

Lexus LS500 er det nye flaggskipet til Lexus – en sedan med hybriddrivverk som kommer til Norge i november i år.  Priser fra rundt 1,5 millioner kroner.

Lexus LC500Nye Lexus LC500 er noe av lekreste som lanseres i 2018.

Mercedes A-klasse blir ny i 2018. Nøyaktig når på året det skjer vet vi ikke, men  trolig vises den på Genève-utstillingen i mars. Denne minste bilen til Mercedes blir i hvert fall mer elegant i designen skal vi dømme etter konseptbilen som ble vist i Kina tidligere i år.

Mercedes A-klasseNye Mercedes-Benz A-klasse fra bilutstillingen i Shanghai

Mercedes B-klasse kommer fortsatt til å være praktisk, men mindre kjedelig enn dagens modell. Ifølge det vi vet nå, vises den sent i 2018 og det drøyer kanskje til  tidlig i 2019 før den kommer i butikker her hjemme.

Peugeot 508 vises på Genève-utstillingen i mars, med salgsstart i Norge før sommeren. For Norge er stasjonsvogn-utgaven den viktigste og den kommer først høsten 2018.

Peugeot Partner personbil. Som varebil har Partner vært en stor suksess i Norge. Nå skal den presenteres som en praktisk personbil med stort bagasjerom og en gunstig pris.

Seat Ibiza er den spanske utgaven av VW Polo. Den blir en av de viktige modellene når Seat kommer tilbake til Norge i sommer. Den blir billigere enn Polo, vi tipper fra rundt 180.000 kroner.

Subaru Impreza er bygget på en helt ny plattform som blant annet er klargjort for elektrifisering. Når bilen kommer i november i år, har den imidlertid tradisjonelle bensin- og diesel-motorer.

Volvo S60/V60 er lillebror til S90/V90 og kommer også til å få stor familielikhet både når det gjelder utseende og utstyr. Bilen kommer ikke før sent neste år.

Subaru ImprezaSubaru Impreza 2017

VW Polo er en av Norges mest populære småbiler og kommer til Norge i ny utgave i november/desember i år.  Med en liten motor og laveste utstyrsgrad, koster den fra 193.000 kroner.