Alle eksemplarer av La Ferrari Spider ble utsolgt etter en privat visning
PRIVAT VISNING: Ferrari arrangerte en privat visning for utvalgte samlere og viktige kunder i vår. Resultatet var at alle La Ferrari Spider som skal bygges ble solgt. Foto: Ferrari
La Ferrari Spider har hybriddrivverk som yter 963 hester
HYBRID: La Ferrari Spider har en elmotor og en V12 bensinmotor som til sammen yter 963 hester. Foto: Ferrari
Prisen på La ferrari Spider er hemmelig
HEMMELIG PRIS: Ferrari har foreløpig ikke sagt noe om prisen. Siden samlere allerede har kjøpt alle bilene, spiller det ingen rolle. Foto: Ferrari
La Ferrari Spider

Denne bilen ble utsolgt før Ferrari fortalte at den fantes

Har du penger som svir hull i lommene og kunne tenke deg å kjøpe en La Ferrari Spider? Beklager, bilen ble utsolgt allerede før Ferrari fortalte verden at den fantes.

Del denne artikkelen

Slik er det altså blitt: Ferrari lager stadig flere spesial-modeller i begrenset opplag. Samlere med gode kontakter inn i Ferrari-miljøet, snapper tidlig opp nyheten og kjøper bilene før de er bygget og vist fram for offentligheten. Ser vi på hva eldre Ferrari-modeller som er bygget i små serier selges for i dag, er dette svært gode investeringer.

Les også: Årets barskeste og raskeste biler

Slik er det altså med La Ferrari Spider hybrid også. ”Ordrebøkene er lukket”, sier Ferrari i en melding. La Ferrari Spider får sine 963 hestekrefter fra en elektrisk motor (163 hester) og en V12 bensinmotor (800 hester). Du kan velge mellom en myk topp, eller en hard topp i kullfiber. Hvor mange eksemplarer som skal bygges, har ikke Ferrari fortalt verden ennå. Heller ikke hva samlerne som kjøpte bilen måtte betale for den. Kupé-utgaven av La Ferrari, koster imidlertid 1 million Euro – rundt 9,3 millioner korner før norske avgifter.

La Ferrari Spider vil bli vist offentlig første gang på bilutstillingen i Paris i september.