BRYLLUPSMINI: Gjennom programmet «Mini Yours» kan du designe dine egne 3D-elementer som kan pryde bilen, slik denne er pyntet for det forestående bryllupet.

Markerer kongelig bryllup:

Snart kan du designe din egen Mini

Dette er kanskje det nærmeste du kommer kongelig høyhet: Din egendesignede Mini.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med bryllupet til prins Harry og Meghan Markle den 19. mai, har Mini hentet fram en helt spesiell bil – dekorert med en rekke detaljer som spiller både på giftermålet mellom prinsen og modellen og den romantiske unionen mellom Storbritannia og USA.

Bare se her – og på bildene:

  • Grafikken på taket er inspirert av de to flaggene Union Jack og Stars & Stripes.

  • «Just Married» projiseres i bakken når dørene åpnes og lys tennes.

  • Sideblinklysene har et 3D-printet element med initialene M og H gravert sammen med et hjerte og ringer.

  • En av interiørlistene er printet med fornavnene til brudeparet, bryllupsdatoen og noen gode ord.

 

Men den kanskje beste nyheten – forutsatt at du er mer opptatt av bil enn av kongehus:

Du kan gjøre noe liknende med din egen Mini. Gjennom programmet «Mini Yours» kan du designe dine egne 3D-elementer som kan pryde bilen. Man kan godt si at Mini videreutvikler trenden med individuelle skilt. Uten at du må være gift.

Så får vi håpe at prins Harry ikke kjører rundt i den samme kjærlighetsrusen som storebror William etter at han giftet seg med Kate Middleton i 2011. William fikk låne pappa Charles sin favorittbil hjem fra kirken, en kongeblå Aston Martin som Charles hadde fått av dronningmoren da han fylte 21 år.

Godeste William er nok flinkere til å fly helikopter. Han glemte nemlig å løsne brekket, så det vakre klenodiet hadde en stri tørn gjennom folkehavet etter vielsen. I ettertid har pappa Charles innrømmet at han fryktet bilen var ødelagt.