SeaDream er mer av en yacht enn et cruiseskip. Fra badeplattformen i akterenden på skipet kan man bade, drive med vannsport og snorkle i havet. Foto: SeaDream
SeaDream er mer av en yacht enn et cruiseskip. Fra badeplattformen i akterenden på skipet kan man bade, drive med vannsport og snorkle i havet. Foto: SeaDream

12. – 20. november 2016

Luksuscruise med yacht i Karibia

Opplev Karibia på første klasse med SeaDream - et lite cruiseskip som tar deg til steder hvor de store skipene ikke kommer til; St Barts, Virgin Gorda, Norman Island og Jost Van Dyke.

Publisert

12. – 20. november 2016
De luksuriøse og maritime omgivelsene på skipet får deg virkelig til å senke skuldrene og la hverdagen seile sin egen sjø. 
Bli med kapteinen på sykkeltur i land, eller kanskje er du mer interessert i å bli med kokken på det lokale markedet?
Sov utendørs i de deilige, balinesiske sengene, og ta morgenbadet i havet fra yachtens badeplattform.

SeaDream er kjent for personlig service. Mat og drikke serveres når det passer deg, og vil du overnatte på dekk, rer de opp til deg under stjernene.
SeaDream er kjent for personlig service. Mat og drikke serveres når det passer deg, og vil du overnatte på dekk, rer de opp til deg under stjernene.

SeaDream Yacht Club er et privateid norsk rederi med to små luksusskip. De er kjent for sin elegante og uformelle stil, med en prisbelønt og personlig service.
Alle lugarene har havutsikt, og SeaDream tilbyr også et bredt utvalg vannsportsaktiviteter om bord.

Yachten er så liten at den kommer til der de store cruiseskipene ikke kan gå. Når man går til land på en hvit sandstrand, ligger båten og venter utenfor.
Yachten er så liten at den kommer til der de store cruiseskipene ikke kan gå. Når man går til land på en hvit sandstrand, ligger båten og venter utenfor.

Gourmetmat og tilhørende drikke i verdensklasse står alltid på menyen, og med åpen bar er alt inkludert.
Det er plass til bare 112 gjester om bord, og med et mannskap på 95 står personlig service virkelig i høysetet. 

Om bord får du servert gourmetmat. Er du interessert, kan du bli med kokken i land på det lokale matmarkedet.
Om bord får du servert gourmetmat. Er du interessert, kan du bli med kokken i land på det lokale matmarkedet.

PRIS FOR NAFS MEDLEMMER:  Fra kr 39 950,- per person i delt dobbeltlugar.

Dekk 2  kr 39 950,-
Dekk 3  kr 43 500,-
Dekk 4  kr 46 200,-
Enkeltlugar på forespørsel. 

PRISEN INKLUDERER:

  • Flyreise Oslo –St. Thomas/San Juan – Oslo
  • 1 natt m/frokost på 5* hotell på St. Thomas
  • 6 netters cruise på valgt dekk
  • Alle måltider om bord
  • Drikkevarer om bord
  • Tips til personalet om bord
  •  Bruk av yachtens vannsportutstyr og sykler
  • Flyskatter og havneavgifter

Turen arrangeres for Motor av Escape Travel. For mer informasjon og bestilling, ring 24 14 94 00 eller send e-post til post@escape.no

Velkommen!

For program og mer informasjon, se under bildet.

En av SeaDreams små luksusyachter ligger for anker utenfor en strand i Karibien
En av SeaDreams små luksusyachter ligger for anker utenfor en strand i Karibien

Lørdag 12. november - avreise fra Oslo til St. Thomas, US Virgin Islands
Tidlig oppmøte på Oslo Lufthavn for avreise med British Airways til London, der du bytter fly og fortsetter til Miami. Ankomst Miami om ettermiddagen samme dag. Reisen fortsetter videre med fly til St. Thomas, der du sjekker inn på et 5-stjerners hotell og lader batteriene til fortsettelsen av turen. Slapp av etter reisen på hotellet, ta en tur på stranden og nyt solen! 

Søndag 13. november - Charlotte Amalie, St. Thomas – ombordstigning
Den idylliske øya St. Thomas er berømt for sine flotte strender og krystallklare vann. Denne karibiske øya har imidlertid også blitt kjent for sine tollfrie shoppingmuligheter. Kjøp tollfrie smykker og gjør et skikkelig kupp på blant annet importert porselen og krystall. St. Thomas er en av fire bebodde øyer på De amerikanske jomfruøyene i Karibia. Øya var tidligere en dansk-norsk koloni, annektert av Danmark rundt 1670 og solgt til USA i 1917. Byen Charlotte Amalie og fortet Fort Christian ble grunnlagt av danskene.
Etter en rolig morgen sjekker du ut fra hotellet og kjører til cruisehavnen hvor SeaDream venter. Vel om bord nytes en sen lunsj, og du finner deg til rette i lugaren som skal være ditt hjem de neste seks dagene. Seadream kaster loss utpå kvelden, og eventyret begynner. 

Mandag 14. november - Cruz Bay, St. John
Det er enda mer vakkert i vente på amerikansk jomfruøy nummer to, St. John. Her er ingen diger cruisehavn eller flyplass, her har mindre skip alle fordelene. Hele to tredjedeler av øya er nasjonalparker, stemningen er tilbakelent og tempoet rolig. Fargepaletten går i sterkt grønt, hvitt og turkis. Velsignet med de vakreste strender og bukter der glassklart vann frister stort, er det dermed et perfekt sted for vannsport, snorkling og for å oppdage øyas undervannsliv. Med kajakk glir du sakte fremover på havets overflate, et hav som skjuler så mange fargerike, levende skapninger som skynder seg langsomt. Ta en vandretur til Caneel Bay, og stopp for en deilig dukkert på lekre Honeymoon Beach og bare nyt dagen.

Tirsdag 15. november - Gustavia, St. Barts
Denne øya scorer skyhøyt på manges ønskeliste og det er det mange grunner til. De rike og berømte har lenge hatt øya som sin feriefavoritt, men her er natur, strender og sjarm nok for alle. Artig nok finner vi nok en skandinavisk tilknytning. Først var Frankrike på banen, men en handelsavtale fra 1784 bidro til at øya ble Sveriges siste koloni. Hovedstaden og øyas eneste by, Gustavia, ble til og med oppkalt etter Gustav III. Nå er det definitivt et internasjonalt preg på St. Barts. Med shopping og «fine dining» i verdensklasse som seg hør og bør på disse kanter, mangler det ikke på tilbud. Mannskapet legger til rette for vandring eller sykkeltur rundt på øya i eget tempo, eller du kan sitte tilbakelent og se på det som rører seg. Det er alltid et imponerende utvalg yachter som legger til eller fra. 

Onsdag 16. november - Spanish Town & North Sound, Virgin Gorda
Med De britiske jomfruøyenes Virgin Gorda og Spanish Town, venter det naturlige underverket The Baths. Billedskjønt og et spesielt geologisk fenomen, er de kjempemessige granittblokkene som ser ut som de er plassert der av menneskehender. Steinblokkene skaper en røff kontrast til krystallklart vann og kritthvit sand. The Baths virker som en magnet på besøkende, men SeaDream ankommer tidligst mulig for å unngå trengsel. Mens vi oppholder oss ved Spanish Town, er det også muligheter for dykking eller å svømme med delfiner. SeaDream fortsetter til North Sound der vi ankrer opp. Tiden er inne for frivillige aktiviteter, enten til lands eller til vanns – vannsport og/eller vandreturer i land organiseres av mannskapet. Sist, men ikke minst, her kan du også bli med til Prickly Pear Island på SeaDreams herlige «Champagne and Caviar Splash», en sann måte å feire yachtlivet på. 

Torsdag 17. november - Soper’s Hole, Tortola og Norman Island
Tortola er den største øya på De britiske jomfruøyene, og Soper’s Hole er en av de vakreste marinaene i området. Små, koselige pastellfargede hus, vaiende palmer og omgitt av tett, frodig vegetasjon. Her er det intimt og rolig, det er deilig å bare rusle langs marinaen med de koselige butikkene og litt å titte på. Det legges ellers til rette for aktiviteter som passer til omgivelsene – snorkling, dykking eller svømming med delfiner. Hva med å sykle langs kystveien til Road Town?
Ønskeliste for julen: En egen privat øy i Karibia... Norman Island er en privateid og ubebodd øy med umiskjennelig sus av svunne tider med pirater og skattejakt. Den fire kilometer lange øyas navn henspiller på en pirat som angivelig kjøpte den på 1700-tallet. De skattene vi finner i dag er av den naturlige sorten, moder natur har lagt til rette for nok en drømmedag med sol, bading og undervannsopplevelser. Nyt noe kaldt å drikke på Pirates Bight, eller besøk Willie T, skonnerten som nå er restaurant. 

Fredag 18. november - White Bay, Jost van Dyke
Den minste av De britiske jomfruøyene har like mange positive, naturlige attributter som de andre øyene vi har besøkt til nå. Det er små forhold, bare noen få hundre innbyggere passer på arven etter de tidligere bofaste: arawakindianere, hollendere, afrikanere og briter. Dagens mulige aktiviteter inkluderer snorkling, en vandretur på øya og/eller ta livet fullstendig med ro på Soggy Dollar Bar. 

Lørdag 19. november - San Juan, Puerto Rico – hjemreise
SeaDream ankommer om morgenen, og det er snart på tide å vinke farvel til skipet og mannskapet etter en karibisk drømmereise.
San Juan var en gang en liten søvnig by med brosteinsbelagte gater og arkitektoniske perler fra spanjolenes tid. Endringene har gått fremover med stormskritt, ikke minst grunnet cruiseturismen. Selve byen består av brede bulevarder, livlige kafeer og designerbutikker. Sporene fra det gamle og tradisjonelle er fortsatt veldig til stede, og i dag kan de besøkende nyte begge deler. Castillo San Felipe del Morro har både historien og utsikten som tiltaler. Det vil her bli en sightseeing med lunsj før transfer ut til flyplassen og avgang til London.

Søndag 20. november - ankomst Oslo
Ankomst London midt på dagen, videre forbindelse til Oslo hvor ankomst er om ettermiddagen. 

SKIPET
SeaDream Yacht Club er et privateid norsk rederi med to små luksusskip. De er kjent for sin elegante og uformelle stil, med en prisbelønnet og personlig service. Alle lugarer har havutsikt, og SeaDream tilbyr også et bredt utvalg vannsportsaktiviteter om bord. Gourmetmat og tilhørende drikke i verdensklasse står alltid på menyen, og med åpen bar er alt inkludert. Kapasiteten om bord er til 112 gjester, og med et mannskap på 95, står personlig service virkelig i høysetet.