KOMMER I SOMMER: Hyundai kommer med en oppgradert versjon av småbilen i20. Foto: Hyundai Motor
KOMMER I SOMMER: Hyundai kommer med en oppgradert versjon av småbilen i20. Foto: Hyundai Motor

Hyundais småbil får løft:

Oppgradert i20 kommer i sommer

Hyundai lanserer en ny utgave av lille i20. Bilen har fått en omfattende facelift, og ankommer norske forhandlere til sommeren.

Publisert Sist oppdatert

– Med nye designelementer, viktig sikkerhetsutstyr og smartere funksjoner blir nye i20 enda mer attraktiv, sier produktsjef Øyvind Knudsen i Hyundai Motor Norway i en pressemelding.

Dagens i20 starter på 213.900 kroner, men det er ikke opplyst hva den nye versjonen vil koste.

Les også: Fire småbiler i test

Bilen har blant annet fått den nye kaskadegrillen til Hyundai, så vel som nye lykter foran og bak. Innvendig har bilen blitt frisket opp, og infotainmentsystemet har nå støtte for Apple CarPlay og Android Auto. I tillegg har bilen fått en rekke nye aktive sikkerhetssystemer, som automatisk nødbrems, tretthetsvarsler og fjernlysassistent. Også filskifteassistent kommer nå på plass.

– I Norge leverer vi i20 som standard med siste utgave av Hyundais navigasjonssystem og infotainment. I tillegg får man muligheten til å velge en SmartSense Safety Pack med det siste innen aktiv sikkerhet i denne klassen, sier Knudsen.

i20 kommer i Norge med en 1.0-liters turbobensinmotor på 100 hk. Motoren er oppgradert for å møte de strenge nye Euro 6d-kravene til utslipp.