ALT-I-ETT: Radisson Blu Trysil har fabelaktig beliggenhet og gode fasciliteter.
ALT-I-ETT: Radisson Blu Trysil har fabelaktig beliggenhet og gode fasciliteter.

Hotelltesten: Radisson Blu Resort Trysil

Nesten perfekt familieidyll

Endelig et hotell som har tatt familiekonseptet på alvor. Kjempefint bassengområde, egen bowlingbane og arkadehall, og skiheisen rett utenfor døra – Radisson Blu Resort Trysil har noe for alle. Men gratis er det ikke.

Publisert Sist oppdatert

Radisson Blu Resort Trysils store styrke er familieprofilen og beliggenheten. Hvor mange hoteller har ikke skuffet barna med sine «aktivitetsrom», hvor alt som finnes er en tv med dvd-spiller og et vaklende bordtennisbord med bare en racket. Eller trange bassenger. På Radisson Blu Resort Trysil er tilbudene mange og plassen god.

Bassengområdet er egentlig et mini-vannland med tre bassenger, jacuzzi og surfebølge. Hovedbassenget har massasjedusj, motstrømsområde og eget dyptvannsområde med klatrevegg. Et par timer gikk fort. Etterpå var det deilig å gå tilbake til en romslig garderobe, og ta en dusj et stykke unna naboen.

Vegg i vegg ligger et bowlingsenter med åtte baner, så vi booket en bane på veien opp til rommet – og da var planene for resten av kvelden i boks.

Motors hotelltest

Radisson Blu Resort Trysil

Hotellvegen 1, 2420 Trysil www.radissonblu.com/no/resort-trysil PRIS: 3.190 kroner for en natt i en 46 kvm Deluxe leilighet (plass til 5), inkl. frokost og gratis adgang til treningsrom og basseng.
HYGGELIG: Innredningen er av det enkle slaget, men det er et lyst og hyggelig rom med balkong rett ut mot slalåmbakken.
HYGGELIG: Innredningen er av det enkle slaget, men det er et lyst og hyggelig rom med balkong rett ut mot slalåmbakken.

Hotellet har tre restauranter å velge i mellom, med god variasjon i spisetilbudet. Vi spiste lunsj på italienske La Piazza og fikk servert supergod pizza. Brasseriet serverer a la carte meny, så det passet oss godt til middag.

Neste gang lar vi barna bestemme og prøver amerikanske burgere på Dineren i kjelleren ved bowlinghallen. 

Vi hadde booket en Deluxe leilighet på 46 kvm med eget soverom, sovesofa og veggseng. Noe slitasje her og der, men et lyst og hyggelig rom med balkong rett ut mot slalåmbakken.

Innredningen var av det litt enkle slaget. Rommet var tilrettelagt for en familie som skulle kjøre slalåm, med tørkeskap og god plass til klær og skiutstyr. Det er tydelig at vi bor på hotell og at det ikke er lagt opp til selvhusholdning.

BAD: Det er store og fine bad, med gode toalettprodukter.
BAD: Det er store og fine bad, med gode toalettprodukter.

Når alle måltidene må spises på restaurant blir det fort et ganske kostbart opphold, men de tilbyr pakker med halvpensjon hvor man kan spare inn litt.

Vi likte ellers godt at man ikke måtte ut av bygget for å bruke hotellets fasiliteter, men alt var på et sted.

Vi kommer gjerne tilbake - må bare spare litt først!

(Testet av Motor-redaksjonen april 2017. Ingen vet at vi tester hotellet under oppholdet)

 

Rom og utsikt 8 Lyst og romslig rom. Balkong. Hyggelig utsikt rett ut mot skiheisen og Trysil sentrum. Ekstra plass til vinterklær og alpinutstyr, og et pluss for tørkeskap til våte klær, et lite kjøleskap og produkter på badet. Minus for møblene, som ikke var gode å sitte i. Tamt interiør. Seng og søvn 6 Supergode madrasser og deilig sengetøy. Men fiberdynene var veldig varme og pustet dårlig, så vi våknet en del ganger av å enten være for varm under dyna, eller fryse med dynen trukket av. Badet 9 Stort og fint bad. Gode produkter. Dusjhjørne. God plass til oppheng av håndklær. Et lite minus for litt liten plass til å plassere toalettsaker rundt vasken. Rent og pent 7 Rent bad. Rent rom, med unntak av noen flekker i sofaen og på gulvet (og en liten flekk på madrassen på veggsengen). Litt slitasje, blant annet løsnet maling langs den ene veggen. Garderobene ved bassengene var rene og delikate, fellesområdene likeså. Frokost 7 Stort hotell med mange som skal mettes, ja, men dette var litt skuffende. Bordene var helt bare uten bestikk og servietter, så vi fikk litt taverna-på-åttitallet-følelse. Mange halvtomme fat med pålegg, lite flid i danderingen på fatene. Automatkaffe og juice fra konsentrat. Butikkbakte bakervarer. Et pluss for varmrettene og speileggene. Service 9 God gjennomgående service, men ikke det bittelille ekstra. Vi kom tidlig på dagen og rommet vårt var ikke klart, men de ordnet et annet rom til oss med en gang. Trekker litt for litt sen service, og dermed lunken mat, i a la carte restauranten. Fellesområder 10 Hyggelige fellesområder, tre restauranter med variert mat pluss et loungeområde med bar. Bowlingbane med Arkade, SPA-avdeling, treningsrom og stort bassengområde med fire basseng. Lekeområde for de aller minste, og med en god sofa for mor eller far. Design og standard 9 Hotelletanlegget ligger fint i terrenget rett ved skiheisen. Pent og innbydende design. Den innvendige standarden er gjennomgående god med smarte løsninger, men den relativt enkle innredningen trekker litt ned. Ikke veldig fancy. Likevel oppleves det trivelig og hyggelig å være gjest her. Beliggenhet 10 Super beliggenhet med ski inn/ski ut. Valuta for pengene 7 Det koster å feriere på Radisson Blu Resort Trysil. Med unntak av bassengområdet, treningsrommet og parkeringen er ingenting gratis. Vis a vis hotellet ligger en nærbutikk, så mulighetene for å spare inn litt på matbudsjettet er der.

RESULTAT: 82/100

Konkurrenten på Norefjell: Dyr moro med bismak