DELT OM BOM: Fylkestinget i Hordaland klarte ikke å bli enige om å fjerne tre bomstasjoner. Derfor blir bommene stående – inntil videre…
DELT OM BOM: Fylkestinget i Hordaland klarte ikke å bli enige om å fjerne tre bomstasjoner. Derfor blir bommene stående – inntil videre…

Ingen enighet om bomstasjoner i Åsane:

– Jeg beklager, vi klarte ikke å bli enige

Forslaget om å fjerne to bomstasjoner og flytte en tredje, fikk ikke flertall da fylkestinget behandlet forslaget fra byrådet i Bergen torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Bomstasjonene i Bergen har blitt møtt med betydelig motvilje.

I begynnelsen av mai fremmet derfor byrådet et forslag om å fjerne de omstridte bomstasjonene på Nygård, samt flytte bomstasjonen i Tellevikveien til E39 ved Nordhordlandsbrua.

Torsdag strandet forslaget i fylkestinget fordi fylkespolitikerne ikke klarte å bestemme seg, skriver Bergens Tidende. Et forslag om at de skal bli stående, fikk heller ikke flertall.

Les også: Har innført bompenger på 93.500 for hver bilist

– Dette er en viktig sak for mange, og vi klarte ikke å bli enige. Jeg personlig beklager dette, sier fylkesordfører Anne Gine Hestetun til avisen.

De tre bomstasjonene blir stående inntil det fattes et vedtak i fylkestinget. Ifølge Bergens Tidende er flere av partiene delt på midten i synet om hva som skal gjøres med de tre bomstasjonene.

Les også: Dette er de beste elbilene akkurat nå

(©NTB)