MANGE VALG: Nye C3 kommer med Citroëns karakteristiske støtputer, og mulighet for å velge 16 eller 17 tommers dekk.
MANGE VALG: Nye C3 kommer med Citroëns karakteristiske støtputer, og mulighet for å velge 16 eller 17 tommers dekk.

Citröen med oppgradert C3:

Bilen for deg som liker litt å velge mellom

Noen liker det enkelt, andre foretrekker alternativer å velge blant. Citroëns oppgraderte C3 kommer i 97 ulike fargekombinasjoner.

Publisert Sist oppdatert

DETTE ER SAKEN: Citroën oppgraderer småbilen C3.

Tredje generasjon C3 kom i 2016, også da markedsført som en bil hvor fargemulighetene var mange. Samtidig viste Citroën konseptbilen CXPERICENCE på Paris-utstillingen.

Når C3 nå får et lite løft er ikke det bare gjennom at antall mulige fargekombinasjoner er økt fra 36 til 97, men også ved at designdetaljer er hentet fra den nevnte konseptbilen:

Vinklene i Citroën-logoen finner du nå også i frontlyktene med ny LED-teknologi.

Dessuten kommer setene med tykkere skum, bedre korsryggstøtte og armlene på førersetet, i tillegg til at bilen har fått 12 ulike førerstøttesystemer.

Vi snakker altså ikke om en ny fransk revolusjon.

Men det er en påminnelse om at Citroën-menigheten lar seg begeistre av detaljer, og det understøttes av opplysninger i en pressemelding om lanseringen fra Citroën-importør Bertel O. Steen: Kundene i B-segmentet er mer opptatt av design enn i resten av markedet, 34 prosent mot et gjennomsnitt på 22 prosent.

Nye C3 er i butikkene til sommeren. Den utgående modellen har en startpris på 229.900 kroner, men det har ennå ikke kommet pris på den oppgraderte.