SYNG MED: Aldri mer et stille øyeblikk på ladeplassen, når det kommer karaoke i bilen. Foto: Skjermdump fra Tesla

Tesla med sin største oppgradering:

Kjører på med Netflix og Car-aoke

Nå er det slutt på å kjede seg i bilen. Tesla ruller i disse dager ut sin største programoppdatering noensinne. Bilene får nå støtte for Netflix – og ikke minst Car-aoke, for den som har en sangfugl å slippe løs.

Publisert Sist oppdatert

DETTE ER SAKEN: Tesla starter programvareoppdateringen V10 i USA først, og den globale utrullingen vil begynne om kort tid.

– Dette er den største programvareoppdateringen vi har gjennomført noen sinne, og inneholder en rekke nyheter innen spill, underholdning og musikk, samt nye praktiske funksjoner som utvider bilens evner, og som gjør det morsommere å være i bilen, heter det i en pressemelding.

Oppdateringen skjer trådløst, og vil omfatte alle Teslas Model S, X og 3.

Les også: Denne bilen vinner stort i ladekøen

Blant de nye funksjonene: 

  • «Tesla Theater» åpner for strømming av Netflix og Youtube-videoinnhold rett i bilen

  • «Car-akoe» har stort bibliotek med karaokemusikk og støtte for visning av sangtekster på mange språk på bilens skjerm.

  • Navigasjon-funksjonene «I’m feeling lucky» og «I’m feeling hungry» hjelper deg med å oppdage spennende destinasjoner og spisesteder nær der du befinner deg.

  • «Tesla Arcade» med tilgang på det populære spillet Cuphead.

  • «Joe Mode» reduserer volumet på ulike varslinger og signaler fra bilen, for å ikke vekke sovende passasjerer.

Tesla-appen vil også oppdateres med flere nye funksjoner, blant annet med mulighet til å styre kupévarmen og regulere vinduene (på X og 3) fra appen.