SUKSESS: Denne gjengen hos Insignia i Oslo har fått dreisen på Jaguar-salget etter at I-Pace kom på markedet.

Raymond kjøpte elbil nummer 1000 hos Insignia:

Denne gjengen selger flest I-Pace i Europa

I 2017 ble det solgt 299 Jaguar på et helt år. Nå selges det like mange i måneden. Og de fleste kommer fra en trofast forhandler som har hatt det britiske merket i utstillingslokalet i 40 år.

Publisert Sist oppdatert

DETTE ER SAKEN: Jaguar-forhandleren Insignia har solgt flere Jaguar I-Pace enn mange europeiske land til sammen.

Den Oslo-baserte forhandleren har solgt Jaguar siden 1974. 

Men aldri flere enn de siste 18 månedene.

Helelektriske I-Pace har blitt Jaguars i særklasse største salgssuksess i Norge.

Ved utgangen av september var det registrert 2627 nye Jaguar. Av disse var 2465 en I-Pace. Og av disse igjen, står Insignia i Oslo bak nesten en tredel. I perioder har denne gjengen solgt 15 biler om dagen.

Det er best i Europa.

Les også: Her er vår test Jaguar I-Pace

1000 TAKK: Raymond Østlund (t.v.) ble I-Pace-kunde nummer 1000 hos Insignia. Her får han overrakt sin nye bil av salgs- og markedssjef Mads Dessen.

Eget I-Pace-geni

Raymond Østlund ble den heldige kjøper av bil nummer 1000 som rullet utslippsfritt ut av lokalene i Konows gate i Oslo.

– For å opprettholde et høyt servicenivå og sikre vår høye kundetilfredshet, har vi ansatt to nye selgere, en logistikkansvarlig, fire produktspesialister («I-Pace Genius») som har håndtert prøvekjøringer og utleveringer, og ikke minst flere nye mekanikere som har hatt en bratt læringskurve på produktet, sier markedssjef Mads Dessen.

Nettopp kundeopplevelsen er noe av det som er aller viktigst i fremtiden, påpeker Marius Hayler, den nye landssjefen hos Jaguar Land Rover-importøren i Norge.

– Allerede til neste år vil nesten alle bilmerker ha elbiler, og konkurransen vil bli mye større. Det som kommer til å definere suksess eller fiasko, er evnen til å fokusere enda mer på kundeopplevelsen, sier Hayler.