VINTEREVENTYRET: Vinterferie i Engelberg i de sveitsiske alpene er et skieventyr for store og små.

Motors reiseklubb 16. – 22. februar 2020:

Bli med på vinterferie og skieventyr i Alpene

Vinterferie i de sveitsiske Alpene er blitt en kjempesuksess blant våre lesere. For tredje år på rad tilbyr Motor derfor en fantastisk tur til familievennlige Engelberg i Sveits.

Publisert Sist oppdatert

Engelberg er en sjarmerende landsby i et nydelig område – naturligvis med et imponerede fjellandskap.

Med 23 gondoler og skiheiser, 82 kilometer med alpinbakker (41 av dem har snøgaranti) og en høydeforskjell på 2000 meter, er dette den største vinterdestinasjonen sentralt i Sveits.

Den ene heisen tar dere faktisk helt opp til over 3000 meter.

Med så mange bakker og heiser finnes det et tilbud for alle. Enten du er nybegynner eller en erfaren skientusiast vil du finne bakker som passer for deg.

Området er dessuten spesielt godt tilrettelagt for familier. Barna har sitt eget lille skieldorado i bakken, og i Kinderland er det barnepass hvis de voksne har lyst til å kjøre noen turer på egenhånd.

I tillegg finnes det et bredt utvalg av andre aktiviteter i området. Det er flotte langrennsløyper, dere kan ta kurs i løssnøkjøring, klatre på isbreer, gå på truger eller på skøyter.

Og skulle dere bli lei av snø, er det flotte helårsaktiviteter som tennis, badminton, treningssentre og svømmebassenger innendørs.

I byen finner dere gode restauranter og utesteder, museer og konsertarenaer.

Vi bor på hyggelige Hotel Terrace (bildet), et trestjerners hotell midt i det majestetiske fjellandskapet. På hotellet er det badstue og solarium, og restauranten serverer god mat.

Alle rommene har eget bad og flatskjerm, og det er gratis wi-fi på hele hotellet. Reiser familien sammen kan man velge familierom (forbehold om ledige rom), eller barna kan bo på eget rom.

Her ligger alt til rette for en vinterferie med gode opplevelser og flotte dager i bakken.

PRIS FOR NAF-MEDLEMMER
14.900 kroner per voksen i delt dobbeltrom

Barnerabatt:
0-2 år på forespørsel
2-12 år 40 prosent
12-16 år 25 prosent
Barn 2 år og eldre kan enten sove på eget rom eller bo med foreldrene på et større 3- eller 4-sengs rom, men maks ett barn per voksen person. Vi tar forbehold om at det er ledige rom.

Tillegg halvpensjon:
Voksne: 1900 kroner (inkl. husets vin)
Barn 6-16 år: 960 kroner
Barn under 6 år: Gratis

Tillegg enkeltrom: 1200 kroner

Prisen er basert på valutakurs 1 CHF = NOK 8,7. Vi tar forbehold om endringer i skatter, avgifter, valutakurs og drivstoff.

PÅMELDING:
Turen arrangeres for MOTOR av FRAM Arrangement AS som er spesialister på turer til Sveits. For mer informasjon og bestilling, ta kontakt på tlf. 22 44 31 41 eller post@fram.as.

DETTE ER INKLUDERT:

  • Flyreise direkte tur-retur Gardermoen/Zürich med SAS (fra andre flyplasser på forespørsel)
  • SK 841 16 februar 2020 Oslo-Zürich 11.40 – 14.00 
    SK 4842 22 februar 2020 Zürich-Oslo 18.35 – 21.00
  • Hver passasjer kan ta med ett kolli innsjekket bagasje (maks 23 kg) og én håndbagasje. Skitransport mot et tillegg på 600 kroner.
  • Transfer med komfortabel buss til/fra Engelberg
  • 6 netter med frokost på dobbeltrom på Hotel Terrace (www.terrace.ch)
  • Heiskort for Engelberg
  • Skandinavisktalende reiseleder på Gardermoen, ved ankomst Zürich og til Engelberg.