BATPOD: Batmans motorsykkel var vurdert til 900.000 kroner men budene stoppet ikke før på 3,5 millioner under aksjonen i London i går.

Verdivurdert til 900.000

Batmans Batpod gikk for 3,3 millioner

På forhånd var det ventet at Batmans Batpod ville gå for mellom 650.000 og 900.000 kroner under aksjonen i London mandag. Budene stoppet imidlertid ikke før på 3,3 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Batmans berømte Batpod, som ble brukt i filmene The Dark Knight og The Dark Knight Rises, er noe helt for seg selv. Og det har tydeligvis samlerne fått med seg.  I hvert fall bommet auksjonsfirmaet totalt på verdiantydningen.

Den 3,8 meter lange Batpod-en er designet for en fører i liggende posisjon, som styrer sykkelen med armene og skuldrene. Sykkelen har en 750 Honda-motor, glassfiber-karosseri, ekte maskingeværløp, lasersikte og 31 tommers Hoosier racing dekk.

Hvem som ble eier av Batmans Batpod vet vi ikke. Om det var samme person som kjøpte Batmans originale kostyme vet vi heller ikke.

Sykkelen ble auksjonert bort sammen med 500 andre originale kostymer og gjenstander fra TV-serier og filmer på Londons BFI Imax Odeaon.