Nye Audi A5 2016 er elegant og sportslig
Elegant og sportslig: Nye Audi A5 er enda et hakk mer sportslig enn dagens modell. Til høsten er den på plass i Norge. Foto: Audi
Nye Audi A5 2016 erenda litt mer sportslig
MYE TEKNOLOGI: Nye Audi A5 har mye ny teknologi og enda sterkere motorer. Foto: Audi
Audi A5 er like barsk bakfra som forfra
TIPP PRISEN: Prisen på nye Audi A5 er ennå ikke klar. Vårt tips er fra 475.000 kroner med 190 hesters motor. Foto: Audi
Ny, sportslig Audi

Ny Audi A5 kommer til Norge i høst

I 2007 dukket Audi A5 opp for første gang. Den elegante og sportslige coupé-modellen skapte en helt ny klasse som både BMW og Mercedes seinere har lansert biler i. Til høsten kommer denne nye A5-utgaven til Norge.

Del denne artikkelen

Les også: Disse bilene kan bli Car of the Year 2017

Utseendet er fortsatt elegant og sportslig, men bilen er lettere og har mye ny teknologi. For Audi er det fortsatt snakk om kraftige V6-motorer. I nye A5 er de enda sterkere – fra 190 til 286 hester. Det er med andre ord snakk om sportsbilytelser. Synes du ikke dette holder, kan du velge en S5 med 354 hester. Ifølge Audi skal motorene bruke opptil 22 prosent mindre drivstoff.

Les også: Dette er Volvos nye, ladbare småbiler

Nye A5 har lengre akselavstand, noe som gjør beinplassen i baksetet noe bedre. Bilen er også opptil 60 kilo lettere enn den gamle.

- Vi har store forventninger til nye Audi A5, og tror det vil bli en populær bil i Norge. Priser vil bli tilgjengelig på et senere tidspunkt, sier direktør for Audi i Norge, Harald Edvardsen-Eibak.