LANGS KYSTEN AV SVALBARD: Vi reiser med rib inn til Isfjord radio, en gang et viktig knutepunkt for kommunikasjon med fastlandet. Foto: Enjoy travel

Motors reiseklubb 2016

Bli med på unike turer med Motors reiseklubb

Vi vil tilby deg som NAF-medlem unike reiser til gode priser. Her finner du informasjon og program for alle aktuelle turer med Motors reiseklubb.

Publisert

Vi utvider tilbudet med leserturer for deg som er NAF-medlem og ønsker å tilby et større utvalg av eksklusive og skreddersydde reiser. Mange av disse turene kan du bare kjøpe gjennom Motors reiseklubb. Vi samarbeider med solide, norske turoperatører med mye erfaring og har voksne og kunnskapsrike, norsktalende reiseledere med på våre turer. Medlemsskapet i NAF gir selvsagt deg og ditt nærmeste reisefølge rabatterte priser. 

Her finner du informasjon og program for turene som er aktuelle for øyeblikket:

Sommerlig rundtur i Sveits

Kampen om Roma og de alliertes inntog i Italia med militærekspert Jacob Børresen

Dalen hotel - ny mulighet for deg som ikke fikk plass på turen i mai

Lektercruise til Champagne med noen dager i Paris

Wien - musikkens by, med konsert i Musikverein

 

Rovos Rail - en fantastisk togtur til Victoria Falls og opplevelsesrike dager i Sør-Afrika

Eksklusivt yachtcruise i Karibien med det lille norskeide rederiet SeaDream

Vi gjentar suksessen med togtur i de sveitsiske alpene

Lofoten med fantastiske naturopplevelser og hyggelige Svolvær 

Svalbard - med RIB, snøscooter og llavo-aften i Adventdalen

Italia er interessant også fra et militærhistorisk perspektiv. Da Hitler (t.h.) kom til makten, ble forholdet mellom Tyskland og Mussolinis (t.v.) Italia sterkere.
Telemarkskanalen med alle sine sluser og Dalen Hotel som er ett av de best bevarte sveitserhotellene i Norge, er tilsammen en unik opplevelse.
Et lektercruise er avslappet og intimt på en liten båt som følger tett på elvebredden. Cruiset starter i Paris og tar oss til Champagne.
Wien er en av Europas vakreste byer, og Volksgarten er et flott parkanlegg i den indre delen av byen. Foto: Wien Tourismus
Rovos Rail er et fantastisk lekkert tog som tar oss gjennom det afrikanske landskapet opp mot Victoria Falls før vi returnerer med fly til Cape Town og området rundt Kapp det Gode Håp.
Et luksuscruise om bord på dette lille cruiseskipet tar deg til havner de store cruiseskipene ikke går, og man kan bade og drive med vannsport fra badeplattformen akterut.
Nordmenn er glad i Sveits, og turene med tog i de sveitsiske alper, har vært veldig populært. Turen går mellom Zermatt og St.Moritz.
Trollfjorden er magisk. Det topper seg når havørnen flyr over hodet på oss.
På Svalbard er det faktisk mulig å se både isbjørn og hvalross.