En rib-båt i havet foran kysten av et snødekt Svalbard.
LANGS KYSTEN AV SVALBARD: Vi reiser med rib inn til Isfjord radio, en gang et viktig knutepunkt for kommunikasjon med fastlandet. Foto: Enjoy travel
Med båt inn i Trollfjorden i Lofoten med ørn flygende over hodet på båtpassasjerene.
Med båt inn i magiske Trollfjorden i Lofoten. Ikke sjelden opplever vi at havørnen seiler over hodet på oss. Foto: Enjoy Travel
Benito Mussolini til venstre og Adolf Hitler fotografert i en åpen bil gjennom et folkehav.
KRIGENS ROMA: Roma er interessant også fra et krigshistorisk perspektiv. Benito Mussolini holdt fast ved vennskapet med Adolf Hitler, på tross av advarsler om at det kunne føre til krig med Storbritannia.
En mann og en kvinne går i de sveitsiske alpene på sommerstid.
PÅ TUR I ALPENE: De sveitsiske alpene er fantastiske å gå fottur i om sommeren. Foto: Fram AS
Alpelandsbyen St. Moritz om sommeren, fotografert fra fjellsiden slik at man ser byen, vannet og fjellene rundt.
SOMMER I ALPENE:Bli med på en sommerlig rundtur i de sveitsiske alper. Foto: Fram AS
Byen Cape Town sett fra sjøsiden.
SØR-AFRIKA: En fantastisk togtur med eksklusive Rovos Rail til Victoria Falls kombinert med opplevelser i Cape Town. Foto: Shuttlestock
To bilder ligger ved siden av hverandre. Det til venstre viser et lite cruiseskip med badeplattform og soldekk. Bildet til høyre viser en dame og en mann som snorkler. De er under vann og har funnet en stor sjøstjerne som han holder i hånden.
YACHT-FERIE: De to cruiseskipene fra norske SeaDream er små og personlige. Du kan bade fra badeplattformen bak på skipet og gå i land der andre cruiseskip ikke kommer til. Foto: SeaDream
Motors reiseklubb 2016

Bli med på unike turer med Motors reiseklubb

Vi vil tilby deg som NAF-medlem unike reiser til gode priser. Her finner du informasjon og program for alle aktuelle turer med Motors reiseklubb.

Del denne artikkelen

Vi utvider tilbudet med leserturer for deg som er NAF-medlem og ønsker å tilby et større utvalg av eksklusive og skreddersydde reiser. Mange av disse turene kan du bare kjøpe gjennom Motors reiseklubb. Vi samarbeider med solide, norske turoperatører med mye erfaring og har voksne og kunnskapsrike, norsktalende reiseledere med på våre turer. Medlemsskapet i NAF gir selvsagt deg og ditt nærmeste reisefølge rabatterte priser. 

Her finner du informasjon og program for turene som er aktuelle for øyeblikket:

Sommerlig rundtur i SveitsEn mann (foran) og en kvinne går i de sveitsiske alpene på sommerstid.

ALPERUNDTUR: Om sommeren er de sveitsiske alpene fantastiske å vandre i.

Kampen om Roma og de alliertes inntog i Italia med militærekspert Jacob BørresenBenito Mussolini til venstre og Adolf Hitler fotografert i en åpen bil gjennom et folkehav. Italia er interessant også fra et militærhistorisk perspektiv. Da Hitler (t.h.) kom til makten, ble forholdet mellom Tyskland og Mussolinis (t.v.) Italia sterkere.

Dalen hotel - ny mulighet for deg som ikke fikk plass på turen i maiTelemarkskanalen med kanalbåten som legger til kai. Høye fjell i bakgrunnen. Gressplenen foran Dalen Hotel i forgrunnen. Det er sol og flott vær. Telemarkskanalen med alle sine sluser og Dalen Hotel som er ett av de best bevarte sveitserhotellene i Norge, er tilsammen en unik opplevelse.

Lektercruise til Champagne med noen dager i ParisParis på dagtid. Seinen renner under en av byens mange broer. Deler av byen med Sacre Coeur og Eiffeltårnet i bakgrunnen.Et lektercruise er avslappet og intimt på en liten båt som følger tett på elvebredden. Cruiset starter i Paris og tar oss til Champagne.

Wien - musikkens by, med konsert i MusikvereinVolksgarten i Wien, et flott parkanlegg med blomsterbed plantet i formasjon. I bakgrunnen ligger flere av de gamle, historiske bygningene i byen. Wien er en av Europas vakreste byer, og Volksgarten er et flott parkanlegg i den indre delen av byen. Foto: Wien Tourismus

 

Rovos Rail - en fantastisk togtur til Victoria Falls og opplevelsesrike dager i Sør-AfrikaVictoriafallene og landskapet rundt. Det er flatt, elven renner bred mot fossen. Foran fossen går toget over en bro.Rovos Rail er et fantastisk lekkert tog som tar oss gjennom det afrikanske landskapet opp mot Victoria Falls før vi returnerer med fly til Cape Town og området rundt Kapp det Gode Håp.

Eksklusivt yachtcruise i Karibien med det lille norskeide rederiet SeaDreamSeaDream, en luksusyacht med soldekket i akterenden mot oss. Et ovalt svømmebasseng med dekkstoler og parasoller rundt. Bildet ved siden av viser en mann og en dame som snorkler. Han har fanget en stor sjøstjerne i hånden. Et luksuscruise om bord på dette lille cruiseskipet tar deg til havner de store cruiseskipene ikke går, og man kan bade og drive med vannsport fra badeplattformen akterut.

Vi gjentar suksessen med togtur i de sveitsiske alpeneHøye, snødekte fjell i de sveitsiske alper. Foran går et rødt tog. Nordmenn er glad i Sveits, og turene med tog i de sveitsiske alper, har vært veldig populært. Turen går mellom Zermatt og St.Moritz.

Lofoten med fantastiske naturopplevelser og hyggelige SvolværTrollfjorden i Lofoten med høye tinder som er delvis dekket av snø. Folk henger over ripa på båten for å fotografere en havørn som flyr rett ved båten. Trollfjorden er magisk. Det topper seg når havørnen flyr over hodet på oss. 

Svalbard - med RIB, snøscooter og llavo-aften i AdventdalenIsbjørn på Svalbard i snøkledd landskap.På Svalbard er det faktisk mulig å se både isbjørn og hvalross.